Vanliga frågor

Hur gör man för att få jobba hos er?
Du börjar med att fylla i formuläret i vår CV-databas. Det är vårt viktigaste arbetsredskap och det är där du förmedlar bilden av vem du är och vilka kunskaper du har.
Hur får jag jobbförfrågningar?
Uppdatera din profil kontinuerligt. Superviktigt att du har bild. Kolla att du har rätt adress, viktigt att det är där du bor och inte där du är skriven.
Hur ökar jag mina chanser att få jobba för er?
Det varierar naturligtvis mellan vilken typ av kunder det är, vilka arbetsuppgifter det gäller och var i landet du befinner dig. Men generellt sett så är vi alltid på jakt efter representativa, trevliga och glada människor som gillar att synas och gillar att ta ansvar.
När jag väl fått ett uppdrag av er, hur vet jag vad jag skall göra?
Alla som jobbar får en hel massa info av oss. Dels via informationsmail med all info kring eventetet och kunden och produkten, men ofta är det även utbildning på telefon eller live på plats hos oss eller kunden.
Hur redovisar jag mina tider?
Tiden du arbetat registerar du själv i vårt tidsredovisningssystem som finns på hemsidan. Mycket viktigt att du gör det, för alla löneutbetalningar sköts automatiskt av systemet. Glömmer du det eller gör fel kan din lön bli försenad upp till en månad.
När får jag lön?
Du får alltid lönen den 25:e månaden efter jobbet.
Är jag försäkrad när jag jobbar för er?
Alla som arbetar för oss är försäkrade genom en gruppolycksfallsförsäkring via Länsförsäkringar.
Vilken typ av uppdrag kan jag få göra för er?
Allt från att hoppa runt utklädd till Duracell-kanin till ett tre-månaders uppdrag för Nokia i deras event-team. Vi vet ofta själva inte vilka uppdrag som kommer in nästa vecka.