Vad vi gör

Hyr din eventpersonal av oss

Första intrycket är bestående. Därför är det oerhört viktigt att du har rätt personer på plats när du genomför dina event. Eventpersonal är specialister på att plocka fram exakt rätt personer till respektive företag och event, oavsett om det rör sig om en person till ett butiksdemo i dagligvaruhandeln eller en stor personalstyrka till en mässa med många olika yrkesroller. Vi har allt från rutinerade roddare och informatörer till trevliga värdinnor och samplingspersonal.

Sveriges största förmedlare av professionell eventpersonal

I vår stora sökbara databas har vi ca 70 000 duktiga personer utspridda över hela landet. Det gör att vi snabbt och exakt kan hitta precis rätt personal för ditt event, oavsett vad, var och när det är. Vår personal kommer från olika bakgrunder och har olika utbildningar, intressen och kunskaper, men de vi anställer har en sak gemensamt: En bra, positiv attityd. Tack vare den stora kompetensbredden hos vår personal kan vi genomföra alla typer av event och alltid se till att ha reserver på plats om någon skulle bli sjuk. Våra kunder är event-, reklam-, media-, action- och PR-byråer, men vi hjälper även slutkund när det gäller mycket stora personalintensiva uppdrag.

Vi tar hand om allt

När du hyr personal av oss tar vi hand om allt. Vi ser till att söka fram precis rätt personer, med rätt profil, rätt utbildning och rätt framtoning för er. Behöver de specialutbildning så ser vi till att de får det, antingen i er eller vår regi. Vi tar hand om all administration, som löner och annan personaladministration. Så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.


Vår process

Så här arbetar vi

Eventpersonal är en helhetsleverantör för bemanning av event, mässor, butiksaktiviteter och sampling. Vi tar hand om hela processen, från noggrann analys av uppdraget och era behov, till rekrytering, utbildning och genomförande, samt all efterföljande administration.1. Brief

När vi får en uppdragsbeskrivning av er, tillsätter vi en projektledare som har det fulla ansvaret och kommer vara er kontaktperson under hela processen. Tillsammans med er går vi igenom briefen och vilken kravprofil ni har, för att vi ska kunna hitta rätt personal till er aktivitet.

2. Rekrytering/bemanning

Utifrån era förutsättningar, krav och deadlines ser vi till att bemanna ert evenemang. Vi söker och gallrar tills vi hittar exakt rätt personer och bokar dem till ert uppdrag. Vi intervjuar alla personligen eller via telefon för att säkerställa att de uppfyller era krav.

3. Utbildning/informationsgivning

Har personalen inte den produktkunskap som krävs för att genomföra uppdraget så ser vi till att de får den. Antingen vid ett eller flera utbildningstillfällen, eller via skriftligt material och telefonsamtal.

4. Genomförande

Under själva aktiviteten finns vi alltid tillgängliga för både dig som kund och för vår personal, även under kvällar och helger. På så sätt kan vi också säkerställa att vi snabbt hittar reserver om någon skulle bli sjuk på kort varsel.

5. Tidsredovisning

Innan vi fakturerar dubbelkollar vi alltid personalens tidsrapportering med er. Därigenom kan vi undvika eventuella felaktigheter och undvika onödig administration för både er och oss.

6. Utvärdering/återrapportering

Under uppdragen får personalen ofta värdefull feedback från era kunder – information som är viktig för er verksamhet. Därför ser vi alltid till att rapportera tillbaka till er, antingen genom dagliga återrapporter eller i samlad form efter kampanjens slut.


Oavsett vad du vill göra har vi personalen

Det finns många olika sätt att visa upp sin produkt eller tjänst. Ibland räcker det med en provsmakning i butik, eller utdelning av gratisprov för att kunderna ska förstå hur bra ert varumärke är. Andra gånger är det en mässa eller stort event som krävs för att lyfta ett varumärke eller en vara. Oavsett vad det är ni vill göra så ser vi till att ni får precis rätt personal, med rätt utbildning och rätt framtoning för just er aktivitet.

Event

Ett event kan innebära nästan vad som helst, det vi menar är direktmöten med kund i offentlig miljö, som t ex i ett köpcentrum eller ute på gator och torg. Det kan också vara turnerande event, som roadshows eller på festivaler runt om i landet. Vi bemannar ca 150 event per år med bland annat informatörer, värdinnor, roddare, teamledare och säljande personal.

Butiksaktiviteter

Aktiviteter i butik är ett effektivt och uppskattat sätt att få kunden att lägga märke till en produkt. Med duktig, trevlig och utåtriktad personal kan vi hjälpa er med att lyfta er butiksaktivitet, oavsett om det handlar om demonstration, försäljning eller sampling – eller en kombination av dessa. Vi har mycket stor erfarenhet av aktiviteter i både dagligvaruhandel och fackhandel och genomför över 3000 dagar per år i butik.

Mässor

Mässor är ett bra sätt att lära känna sin målgrupp och nå dem med ett djupare produkt- eller varumärkesbudskap. Förutsättningen är förstås att de möts av engagerad och kunnig personal. Vi har stor erfarenhet av mässbemanning, med alltifrån montervärdinnor och värdar, till marknadsundersökare, säljare och samplingspersonal. Vi har kapacitet och erfarenhet nog att bemanna hela mässor, med över 180 personer i personalstyrkan.

Sampling

Vid samplingsuppdrag – oavsett om det gäller utdelning av flyers ute på stan eller utdelning av varuprover i ett köpcenter – så är det viktigt att man har rätt personal. Vår personal är engagerad och framåt och är utmärkta ambassadörer för ert varumärke. Vi bemannar ett stort antal samplingsuppdrag varje år och vet precis vad som krävs av personalen för att ni ska få rätt genomslag.